Alla inlägg under mars 2011

Av Camilla - 19 mars 2011 10:18

Har nu varit uppe över 2 timmar, har fyllt på kroppen med kaffe, yoggi & fullkornsringar, en macka med massa groddar på & så ville jag ha en påtår men det tog visst slut!!


Idag är det 42 dagar kvar i Uppsala, max!! Låter förfärligt mycket, men startar en nedräkning så jag ser att det närmar sej....


Närmare för dotra, hennes rum ska vi inreda 1:a april... Så hoppas jag att csn inte krånglar allt för mycket med hennes eventuella inackorderingstillägg!! Vi kan inte söka det förens vi har adressen i Borlänge...varför ska någonting vara enkelt?


Idag ska jag iallafall försöka njuta av solens strålar, ska ta en långpromenad med jycken in till Björklinge och strosa runt lite där. 

Ska även försöka packa lite.


Ikväll ska jag fortsätta med det jag började med igår för jag känner att jag blev inte riktigt klar med det....rövin hehee...nu tänker jag bara på röv in, tack E :)


Har man tur blir det någon halvdålig film också, det e ju löööördag   


Skål alla gobitar & ha en skön lördag

Av Camilla - 18 mars 2011 17:58

Så blev det till slut fredag, och lika till slut som det blev fredag är jag slut jag med!!

Trött så ända in i döden jävulskt trött är jag, kräktrött och så skönt att veta att jag inte behöver ringa någonstans imorrn!!


Fick iallafall veta idag att jag har 3 månaders karens när jag säger upp mej, hur det känns, ja fyy helvete där kommer ångern över att jag sa upp ett så bra jobb och gav upp allt i Borlänge för 2 år här!!


Nu känns det som att allt kommer verkligen gå käpprätt åt helvete hur jag än gör.

Bara att inse fakta!! Käpprätt!!

3 månader utan inkomst, ja om inget under sker och jag faktiskt får ett jobb då... men 3 månader, undrar ja om soc hjälper till där, när jag sagt upp mej självmant, tror fan inte det, jag har fel hudfärg för att få igenom det i Borlänge...


Jag tror jag ska lägga ut adressen hem till mej sen, om ni får någon brödkant eller en klump youghurt över så vet ni vart det ska gå...


Så jag tror jag vet varför magen värker, vart ifrån illamåendet kommer & varför jag är så inåthelvete trött. Alla dagar är det inte så jäkla kul att få vara med här på jorden.


Nu ska jag deppa ner mej med ett glas (ja ett i taget iallafall) rödvin, käka några tacochips som passar skitbra till, glo in i någon skärm, data eller teve...


Och så ett lite lätt ironiskt, trevlig helg   


Javisstja om någon undrar....jag står fortfarande still på 96, vilket är bra för jag gör inte ett prutt åt det!!! 


Av Camilla - 17 mars 2011 18:52

jahaaa så var det torsdag då, snart fredag sen helg och då får jag ledigt från telefonerandet och funderandet, för då kan jag iallafall inte få några svar!!

Blir ett sista terroriserande imorgon, innan jag gör helg.

Efter den här veckan undrar jag varför en del har telefon med tillhörande telefonnummer.


Helgen ja, de små barnen eller ja de yngsta ska jag väl säga då de är rätt gamla, dom är i Borlänge, skittrist, betyder mindre än vanligt att roa sej med.


Men på lördag ska jag in till Björklinge, kyrkan ska ha något jippo som den äldsta är med på genom konfirmationen, motionera 30 minuter & käka korv med bröd typ. Kan ju vara något för mej och jycken.


Och så har jag stora planer för mej och en flaska rödvin, ja de var väl min helg det :)


Ska ju dessutom fylla på kyl & frys också, blir aldelens pirrig av allt kuligt    

och så kommer jag garanterat att blogga om allt som händer *S*


Dagarna kryper fram, jag vill att det ska vara 1:a maj NU, få landa på ett nytt (nygammalt då) ställe och smälta in livet lite, starta om liksom, igen!!


Saknar mej själv faktiskt, hur konstigt det nu än låter så gör jag det.


Goa jag hahaa, kram på mej   


Nu hett fotbad, fötterna har varit som isbitar hela dagen!! 


Av Camilla - 16 mars 2011 20:13

Inatt blev det lite mindre sömn än vanligt, en sissådär 2,5 timme klämde jag in i soffan... Vaknade med ett ryck, hjärtklappning och superstressad. Låg och stirrade en stund, satte på en film, sen började alla ungdomar vakna.

Då kom jag på att vattnet tagit slut kvällen innan, det gör så emellanåt här. Och då är allt vatten slut, även det som man gärna vill spola med i toaletten. Så för att underlätta allas morgonbestyr klädde jag på mej och gick ut och hackade/skottade en massa snö som fick följa med in och bli vatten.


Sen när alla försvunnit med diverse skolbussar bäddade jag ner mej en stund i soffan framför teven och föll i dvala en stund.


Kvicknade till (en överdrift, men jag var på fötter!!) och plockade ihop en massa junk, glas, tidningar och annat som inte slängs hemma. Letade reda på vattendunkarna och for iväg in till staden för att bli av med lite skrot och fylla på en massa vatten. 

Hem och bubba in skiten, tungt som faan åt vänsterhanden/armen som borde bli mycket större än högern, så som den får jobba!!

Värmde diskvatten och fick undan en del så perkulatorn hittade fram och så på med kaffe!! Jag ogillar verkligen dagar då kaffet uteblir pga oanade situationer.

Så kl:15 fick jag morgonkaffe, och tuuuuusan va gött de va   


Sen på me en deg på jäsning, det ska bakas tekakor. Medans den jäste tog jag en långpromenad med jycken, hade jäst perfekt när jag kom tillbaka, så till kvällen blev det te & nybakta mackor, supergott!! 


Nu är det kväll, fryser som vanligt, mår illa, dödstrött & rastlös, supertoppenkombination känner jag!! Känner mej sjuk, febrig, men så är det inte, bara känns så.... jag är altså inte mer sjuk än vanligt   

Så nu ska jag glida in i finska folkdräkten och bädda ner mej i soffan och rassla i mej en massa popcorn.

  Camilla

Av Camilla - 15 mars 2011 14:12

Ringt runt, blev inte klokare av det, kanske finns någon på plats imorgon som kan svara, så jag får återkomma då, tack så mycket....

Och så har jag ringt en person 16 ggr från igår, lämnat meddelanden och mina telefonnummer, en som kanske kan ge mej svar på jobb. Så nu får jag väl vackert peta i mej ett flak is och vänta lite då....Blir väl anmäld som stalker annars, men han borde ju iallafall fatta hur gärna jag vill ha jobb där   


Så nu lämnar jag datan, telefonen (ja jag tar den med såklart) och går ut i solen... har en bänk i skogsbrynet som jag ska inta, på med en massa kläder bara för det envisas med att blåsa som fasen där....men det gör inget...

Älskar denna årstid, jag kan sola utan en massa snuskiga krälande insekter eller flygfän...  

Av Camilla - 14 mars 2011 12:27

Ringer runt hela tiden, det är semester, eller ledigt, eller möte, eller en annan telefontid än när jag ringde osv.... Vilket jäkla ekorrhjul!!!


En sak är då klart, boende, nu har jag en lägenhet från 1:a maj, hur fan det än blir med allt annat så har jag då det!! 


Bara resten kvar...undrar vem som skrev manuset till mitt liv, herregud vad kul det måste ha haft, eller haft en riktigt dålig dag....  nejdå, jag vet hur det funkar, jag lever mitt eget liv, det liv jag skapar, jag är trots allt (tro det eller ej) en väldigt klok människa!!!


Nu tänker jag iallafall ta en paus, tror jag, ta en hundpromenad till affärn... eller dammsuga & fixa kvällsmaten...svårt beslut!!


Hoppas ni alla har en helhärlig måndag.


Kram&kläm

Av Camilla - 13 mars 2011 22:57

och har inte en susning om vad jag ska skriva...oftast har jag någonting på gång i skallen, men nu är det tomt, bäcksvart bara....


Helgen har varit lugn, varit ute i solen, myst med kidsen och spelat kort, ätit en massa gott, ja en helt vanlig helg...fast utan rödvin hahaa...saknade det i solen på lördagen, men det gick ju ändå!!


Jag har vant mej vid snuskärret också, jag kan massera det sittandes *S* de ni!! Nu ikväll tog jag i lite extra, gjorde ont som attans på ett ställe, och sedär fanns det en bit stygn kvar som jag tryckte ut!! Tänk vad massage e bra :)


Jag har svårt att komma till ro och sova på kvällarna, ja på dagarna med, jag är en gnutta stressad, fortfarande vet jag inget om allt och det tär på allt vad humör heter!!

Imorgon vill jag ha lägenheten som anmälningtiden gått ut på!! Annars måste jag ta en sån där dyr fuling på bullermyren...

Jag tycker att ssab kan höra av sej med ett glädjande besked också, tiden rinner liksom ut för mej här!!!


En låg att göra lista väntar imorgon....och allt skulle vara så mycket lättare att göra om vissa andra saker var klara...


Ja herreguud vad spännande livet är egentligen, tänk att snart vara 40 år, inte veta vilken stad man kommer bo i om någon vecka, inte veta vart man bor överhuvudtaget, har jag jobb, och vart då? Hur går flytten, jag menar, jag får ju inte lyfta eller bära någonting tungt med högern!! Hur kommer Jonna klara sej själv i Uppsala om jag flyttar till Borlänge? Bra såklart men hjälp vad orolig jag kommer vara...


Jag längtar så tills jag sitter där bland flyttkartonger i en egen lya, då kommer nog  tårarna flöda, av lättnad & av sorg, lika delar...det var ju inte så det var tänkt men det var så det blev. Jag är ändå glad att jag vågade prova....


Din text i natten//Camilla   


Av Camilla - 11 mars 2011 20:04

Ja herregud, idag rök stygnen i handen och fy helvete vad jag tycker det är äckligt!!

Om det hade varit någon annans hand hade det inte gjort mej nånting att titta på den, men den sitter fast på mej!!

Har ett ärr som ett L i handen, svullet rött och vidrigt, jättefint hette det på sjukan....Stödskena ska sitta på 2 veckor och sen kan jag börja träna handen lite mera, och nu, nu ska jag altså massera ärret med mjukgörande flera flera ggr varje dag för det är så hårt...

Jag har försökt 2 gånger idag och hjälp mej vad jag är harig!!

Det börjar redan när jag tar av skenan, kryper/pirrar i benen, illamåendet kommer krypande, påminner mej om att andas, tar bort plåstret, intalar mej att ohoojj vad fint det ser ut, droppar på lite olja, har helt glömt bort att andas, gör det, fram med andra handen och försöker vidröra ärret, dvs massera in det, svartnar för ögonen,kräkningarna är nära, fort in i soffan, slänger omkull mej och upp me fötterna högt....  

Brister ut i ett gapskratt när synen kommit åter, hur faan ska jag lyckas med detta!?!?

Bara jag skriver ner detta känner jag hur jag mår illa och jag blir svimfärdig!!


Jajja imorrn är en annan dag   

Ovido - Quiz & Flashcards