Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Camilla - 16 mars 2011 20:13

Inatt blev det lite mindre sömn än vanligt, en sissådär 2,5 timme klämde jag in i soffan... Vaknade med ett ryck, hjärtklappning och superstressad. Låg och stirrade en stund, satte på en film, sen började alla ungdomar vakna.

Då kom jag på att vattnet tagit slut kvällen innan, det gör så emellanåt här. Och då är allt vatten slut, även det som man gärna vill spola med i toaletten. Så för att underlätta allas morgonbestyr klädde jag på mej och gick ut och hackade/skottade en massa snö som fick följa med in och bli vatten.


Sen när alla försvunnit med diverse skolbussar bäddade jag ner mej en stund i soffan framför teven och föll i dvala en stund.


Kvicknade till (en överdrift, men jag var på fötter!!) och plockade ihop en massa junk, glas, tidningar och annat som inte slängs hemma. Letade reda på vattendunkarna och for iväg in till staden för att bli av med lite skrot och fylla på en massa vatten. 

Hem och bubba in skiten, tungt som faan åt vänsterhanden/armen som borde bli mycket större än högern, så som den får jobba!!

Värmde diskvatten och fick undan en del så perkulatorn hittade fram och så på med kaffe!! Jag ogillar verkligen dagar då kaffet uteblir pga oanade situationer.

Så kl:15 fick jag morgonkaffe, och tuuuuusan va gött de va   


Sen på me en deg på jäsning, det ska bakas tekakor. Medans den jäste tog jag en långpromenad med jycken, hade jäst perfekt när jag kom tillbaka, så till kvällen blev det te & nybakta mackor, supergott!! 


Nu är det kväll, fryser som vanligt, mår illa, dödstrött & rastlös, supertoppenkombination känner jag!! Känner mej sjuk, febrig, men så är det inte, bara känns så.... jag är altså inte mer sjuk än vanligt   

Så nu ska jag glida in i finska folkdräkten och bädda ner mej i soffan och rassla i mej en massa popcorn.

  Camilla

Ovido - Quiz & Flashcards